"KITBOX– casete direcție” este lider pe piața românească și unul din cei mai mari producători și furnizori din Europa, în distribuția de componente, utilaje, tehnologie și informație pentru recondiționarea casetelor de direcție, scopul nostru principal fiind acela de a asigura, întotdeauna din stoc, cea mai convenabilă dar și cea mai profesională soluție pentru reparația casetelor de direcție hidraulice, a casetelor de direcție mecanice cât și a casetelor de direcție electrice. Începe acum colaborarea cu “KITBOX – casete direcție” pentru a fi la curent cu cele mai inovative soluții pentru rezolvarea oricărei probleme a servodirectiei. Rețineți că doar partenerii fideli au acces nemijlocit la toate cunoștințele noastre teoretice și practice, la promoții și susținere în față oricăror provocări, la redirecționare clienți din zona respectivă.


În anul 1998, după o experiență de câteva luni într-un garaj din Germania unde învață cât de importantă este oferirea unor servicii de calitate, mentorul inspirațional al fondatorului brandului KITBOX de astăzi, întră în breasla reparatorilor de casete de direcție din Istanbul, o piață intr-o continuă mișcare, o piață concurențială mai loială sau mai lipsită de principii, dar având cea mai puternică industrie din zona asiatică și parțial europeană. Având deja cunoștințe temeinice în secretele hidraulicii i-a fost ușor să înțeleagă principiul de funcționare al casetelor de direcție și a devenit rapid un antemergător pentru reparatorii de casete de direcție, ce recondiționau cu piese de cele mai multe ori improvizate (făcute la comandă pe baza identificării defectului) deoarece componentele din interiorul casetelor de direcție erau un secret bine păstrat de producătorul casetei de direcție al cărui interes era vânzarea unei casete de direcție și nu se încuraja reparația acesteia. Pentru că tot mai mulți reparatori din toată lumea se confruntau cu lipsa simeringurilor de reparație a casetelor de direcție și pentru că breasla recondiționatorilor cerea din ce în ce mai mult acest produs, acesta a încercat să ofere o soluție cât mai completă pentru kiturile de reparații ale casetelor de direcție. Acela a fost momentul, era în anul 2011, în care fondatorul KITBOX s-a implicat în această muncă de cercetare, a preluat experiența celor ce reparau casete de direcție de peste 15 ani și a devenit relativ repede, în numai 3 ani, cel ce cunoștea cele mai multe kituri de reparații casete de direcție din lume, astfel că din 2014 suntem lideri pe plan mondial în kiturile de reparații casete de direcție cunoscute de noi.


Oferta societății s-a mărit în timp astfel că am început să comercializam și să producem și uneltele necesare reparațiilor casetelor de direcție și deoarece casetele de direcție nu au secrete față de noi am găsit întotdeauna cele mai convenabile soluții pentru reparatorii de casete de direcție ce ne sunt clienți. Experții KITBOX au soluția de reparație pentru orice casetă de direcție și sunt dornici să împărtășească această experiență cu toți cei ce doresc să presteze o muncă de calitate și profesionistă în această branșă. Cu timpul, câștigând experiență am reușit să putem face diferența între calitatea oferită, astfel că acum KITBOX nu vinde decât cele mai de calitate componente și nu încurajează folosirea unor componente slab calitativ, având contracte de distribuție doar cu producătorii ce pot satisface cele mai mari exigențe în acest domeniu. Desigur că am început să colaborăm și să lucrăm în calitate de parteneri cu celelalte firme ce distribuiau componente de reparații pentru casetele de direcție, astfel că în acest moment putem spune că avem cea mai completă oferta din lume și cea mai competitivă din punct de vedere al prețului în comparație cu orice alt concurent european. Semnarea contractului cu Transtec, lider prin brandul mamă Freudenberg-Nok, din care face parte și Corteco, în piață OEM reprezintă un pas în față în ofertarea celor mai complete soluții și a celor mai bune produse din această piață. Va încurajăm să ne faceți o vizită sau să ne solicitați orice informație în legătură cu casetele de direcție pentru a vă convinge de cele spuse mai sus!


Cu respect,
ECHIPA KITBOX