Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului DEPOZITUL DE SIMERINGURI (depozituldesimeringuri.ro).

Site-ul DEPOZITUL DE SIMERINGURI (depozituldesimeringuri.ro) este operat de societatea EUROTEXSO DISTRIBUTION SRL, cu sediul in str. ARTARULUI nr. 49, SECTOR 1, BUCURESTI, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/8332/2012. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

ATENTIE!!! ELEMENTELE COMPONENTE ALE CASETELOR DE DIRECTIE TIN DE SIGURANTA CIRCULATIEI, ACESTEA SE POT MONTA DOAR DE CATRE UNITATI COMERCIALE SI PERSOANE FIZICE AUTORIZATE. PLASAREA UNEI COMENZI ON-LINE CERTIFICA IMPLICIT ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR DE VANZARE”

NEAVAND AUTORITATEA DE A CONTROLA AUTORIZATIA CLIENTILOR NOSTRI, IAR PENTRU CA UNELE DIN PRODUSELE COMERCIALIZATE DE NOI POT FI FOLOSITE SI LA REPARATIA CASETELOR DE DIRECTIE, VA RUGAM SA INTELEGETI CA NU VA PUTEM VINDE PRODUSE CE POT FI FOLOSITE SI IN CASETELE DE DIRECTIE DECAT DACA SEMNATI O “DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE” (disponibila la depozit sau trimisa pe e-mail) CA NU LE VETI FOLOSI LA REPARATIA CASETEI DE DIRECTIE DECAT INTR-UN SERVICE SAU ATELIER DE REPARATIE AUTORIZAT (autoritatea ce reglementeaza AUTORIZARILE in Romania este Registrul Auto Roman iar verificarea autorizatiei unui reparator se poate face accesand link-ul http://prog.rarom.ro/servicenou/ unde dupa ce se selecteaza judetul se cauta “Activitate” B1.4). 
NU NE ASUMAM RASPUNDEREA PENTRU FOLOSIREA NEADECVATA A PRODUSELOR.
Administratorul site-ului DEPOZITUL DE SIMERINGURI (depozituldesimeringuri.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si DEPOZITUL DE SIMERINGURI (depozituldesimeringuri.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice telefonic sau in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Transportul returului este suportat integral de catre cumparator.

Produsele din categoria ,,Componente Casete Electrice,, nu se accepta la retur!

Administratorul DEPOZITUL DE SIMERINGURI (depozituldesimeringuri.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Pretul este valabil doar dupa confirmarea comenzii de catre EUROTEXSO DISTRIBUTION prin SMS/ apel telefonic. 

Pentru produsele din categoria "ULEI RAVENOL" plata se face anticipat, cash la sediul nostru sau prin ordin de plata.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. DEPOZITUL DE SIMERINGURI (depozituldesimeringuri.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului DEPOZITUL DE SIMERINGURI (depozituldesimeringuri.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii DEPOZITUL DE SIMERINGURI (depozituldesimeringuri.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul DEPOZITUL DE SIMERINGURI (depozituldesimeringuri.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului DEPOZITUL DE SIMERINGURI (depozituldesimeringuri.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.


Transport

Pretul transportului este diferit in functie de greutatea produselor achitzitionate. In cazul expeditiilor efectuate in alte orase decat cele cuprinse in lista in care firma de transport are colaboratori, taxa pentru fiecare km. suplimentar este 0.80 ron/km + T.V.A.


Comanda minima

Deoarece vindem cu precadere catre atelierele specializate, comanda minima obligatorie este de 150 de lei (TVA inclus). Pentru a livra sub aceasta suma trebuie platit anticipat si produsul si transportul.


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@eurotexso.euPrin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a EUROTEXSO DISTRIBUTION SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in urmatoarele scopuri:
– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.
Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.