Kitbox dezvolta parteneriate durabile bazate pe incredere si respect reciproc. Satisfactia clientilor Kitbox este data de termenele de livrare avantajoase pe care le oferim deoarece avem pe stoc kit-urile de reparatie pentru orice caseta de directie, si de consultanta profesionista de care pot beneficia partenerii nostri atat pre cat si post vanzare.
 

Pentru clientii parteneri am implementat un sistem eficient de cautare produse, simplificand procesul de cumparare de pe site. Mai mult decat atat, veti avea acces la istoricul comenzilor si veti beneficia frecvent de promotii menite sa va ajuta in afacerea dumneavoastra.
 

 

 

 

Devenind partener veti avea posibilitatea de a intra in programul nostru de discount-uri, beneficiand de oferte unice si preturi speciale la produsele noastre. 

Portofoliul de clienti parteneri deja existent cuprinde service-uri si mecanici din fiecare colt al tarii, fiind in plina dezvoltare. Daca doriti sa beneficiati de ofertele noastre speciale, nu ezitati sa ne contactati AICI.